martes, 13 de septiembre de 2016

CHARLA-TALLER SOBRE MACROBIÓTICA EN GODELLA


Festa de la Tardor 1 d'OCTUBRE, a partir de les 10:00
al Mercat de Godella.

Showcookings amb:

- Agnés Pérez, "Receptes de cuina per a enfortir els ossos i les articulacions amb productes del Mercat de Venda Directa". Responsable de l'Escola Macrobiótica "Ca l'Agnés" de Cubelles a Barcelona i a Llíber a Alacant.

- Nani Moré "Cuina en cru sense foguers amb verdura de l'Horta". Cuinera i gestora dels menjadors ecològics i de proximitat de tres escoles bressol al Maresme, coordina a més la secció d'alimentació de 0 a 3 anys a Etselquemenges.cat i és autora del documental El plat o la vida, on denuncia la qualitat de la cuina dels menjadors escolars.

-12:30, visionat del Documental 'El plat o la Vida' la diferència entre omplir panxes i menjar com cal. Amb taula rodona i debat posterior. Villa Eugenia.

sábado, 10 de septiembre de 2016

TALLER DE MORFODIAGNÓSTICO ORIENTAL


En Ca l’AgnèsLlíber (Alicante)

Sábado 8 de Octubre de 17h a 20h.

Se expondrán las bases del diagnóstico oriental a través del Principio Único (yin/yang), de la observación de la constitución y condición de la persona, del reflejo de los órganos en el rostro y en la postura corporal. 

El diagnóstico oriental o Bo-Shin es una herramienta muy útil para la auto-observación y prevención de enfermedades.

Este taller está dirigido a personas que practican macrobiótica, estudiantes de medicina china, acupuntura, profesores de yoga y terapeutas de shiatsu y terapeutas en general.

+Info: agnesmacrobiotica@gmail.com